top of page
Omdat de wereld mooier wordt als meer mensen kunnen, mogen en durven te improviseren - als eerste keuze. 

Daar zijn we best evangelisch over. Omdat we weten dat het werkt. Zowel in de praktijk als de theorie.

We hebben zelf ervaren wat er met ons gebeurde toen we leerden improviseren op toneel en ontdekten hoezeer de principes van de improvisator toepasbaar zijn in het werkende leven. Lees hier meer over die principes.

Anker 1
Omdat het niet meer anders kan

We leven in een ‘world after midnight’, een wereld waarin het verandervermogen van mensen langzamer is dan de snelheid van maatschappelijke veranderingen. Kijk even naar de TED-talk van Eddie Obeng, hij kan het heel goed vertellen.

In deze tijd is improviseren als eerste keuze, of Intelligent Klungelen een steeds belangrijkere vaardigheid voor vakmensen om wendbaar, flexibel en veerkrachtig te blijven. En als de vakmensen blijven werken aan hun wendbaarheid, dan krijg je organisaties die ook kunnen meebewegen met de omgeving.

Omdat we graag meewerken aan mooie organisaties-van-nu

We helpen graag om ‘anders’ te organiseren, 21ste eeuws. Organiseren is een werkwoord en het is nooit af. Je moet blijven werken aan de manier waarop je je werk organiseert, hoe je met plezier samenwerkt, hoe je flexibel en wendbaar nog betere resultaten behaalt. En we vinden het superleuk om daar vanuit onze kijk op organiseren & ontwikkelen bij te ondersteunen. 

Leuk werk is werk met minder gedoe en regeldruk en meer  werkgeluk. Als vakmensen (weer) zelf dingen mogen bepalen, gaan ze met plezier aan mooie dingen werken. En dat levert dan weer resultaten-met-passie op. Wij helpen je daar graag bij.

Ook omdat ons werk dan leuker wordt.

Omdat we werk leuker willen maken
Omdat we zelf altijd willen leren, zodat we dat dan weer aan jou kunnen leren

We houden van nieuwe dingen bedenken en doen. Van comfortabel uit onze comfortzone stappen om nieuwe dingen te leren. We werken met plezier aan mooie dingen om nog beter te worden in ons vak. Een vak dat trouwens telkens blijft veranderen. En daar worden wij erg blij van en jij hopelijk ook.

bottom of page