top of page

Wil je echt werken aan het versterken van het improvisatievermogen van je team of organisatie, kies dan voor training met meerdere bijeenkomsten. De kracht van herhaling is bewezen groot en tussendoor kun je experimenteren. We hebben programma’s van 4 weken (3 uur per week) en 6 weken (2 uur per week). En we kunnen natuurlijk ook een programma-op-maat maken.

In deze training:

  • Train je je improvisatievermogen; dan gaat het over wendbaar handelen, niet oordelen en plussen op ideeën van anderen.

  • Leggen we verbanden tussen de principes van het improviseren op toneel met de toepasbaarheid in de eigen werksituatie.

  • Stellen we vragen als: hoe kun je ruimte maken, zodat vakmensen kunnen, mogen en durven te experimenteren, improviseren? Of wat is samenwerken vanuit overvloed en synergie (Ja, en) in plaats van schaarste (Ja, maar)?

  • Ruimen we tijd in voor (individuele) reflectie. Wat gebeurt er met mijzelf en mijn mindset tijdens het improviseren? Wat leer je over je persoonlijk leiderschap of eigen regie als je deze games doet?

Wil je weten wat zo’n training kan opleveren? Klik dan hier voor de case van het Actiecentrum Veiligheid en Zorg Amsterdam.

Training improviseren

als eerste keuze

TrojeTipsA7kaart_voor.png
bottom of page